Monthly Archives: December 2008

Tengok dulu sebelum masuk. :)

  Sebenarnya 2 hari lepas lagi aku nak taip entri ni. Tapi asyik terlupa jer. Banyak pulak kerja nak buat kan. OK 2 hari lepas aku kuar lepak minum ngan member aku kat sekitar JB. Sekali lepak minum mesti banyk cerita. Hampir 1jam 30 minit jugak lepak ngan member aku ni. Aku pegi ambik die… Read More »

Perogol Ke Tali Gantung.

Masih ingatkah lagi dengan kes rogol Noor Suzaily Mukhtar lapan tahun lalu? Malaysia gempar dengan berita kes rogol dan bunuh Noor SUzaily Mukhtar seorang Jurutera Komputer di antara Lorong Pegaga, Taman Chi Liung dan tapak pembinaan projek perumahan di Taman Bukit Tinggi, Klang di antara jam 8.50 pagi hingga 9.15 pagi pada 7 Oktober 2000.… Read More »

SideBar Moving Down..Tidak!!!!!!

Aduh..semalam blog aku ader pening sekejap. Dengan aku sekali pening. Secara tiba-tiba aku punyer sidebar terturun ke bawah. Semalam sidebar aku berada di bawah post. Kaget sekejap aku. Ditambah pula hosting down petang semalam. Memang menggelabah. Terus jadi tak keruan jadinya. Jenuh aku mencari akhirnyer jumpa juga. Now its back to normal. Inilah pengalaman yang… Read More »

Fikir senang orang je. Susah orang fikir tak?

Inilah senario yang selalu berlaku dalam masyarakat kita hari ni. Perasan tak? Orang-orang kita ni bila nampak orang lain senang, itu saja yang dia nampak. Yang susahnya tak nampak. Yang susah payahnya orang tu mendapat kesenangan tak di tanya nyer. Kadang-kadang aku kesal jugak bila berjumpa dengan orang-orang yang begini. Sebab apa, dia orang seolah… Read More »

Slang orang Johor.

Semua orang tahu Johor sebuah negeri selatan tanahair. Aku ni orang Johor. Aku bangga menjadi anak jati Johor. Banyak yang boleh di temui di Johor. Banyak juga boleh diketahui kalau korang bertemu dengan orang Johor. Bukan nak tunjuk orang Johor ni bagus. Tapi ader sesuatu yang istimewa dengan orang Johor. Aku ni bukan tak bercampur… Read More »