Tag Archives: JB

Kasih Seorang Babysitter

Entri ini di dedikasikan kepada semua babysitter atau penjaga bayi di seluruh dunia. Pekerjaan baby sitter ini bukanlah satu tugas yang mudah. Ianya sememangnya memerlukan kesabaran yang amat tinggi untuk melayan kerenah bayi-bayi yang dipertanggungjawabkan kepadanya. Sudah pasti ia satu tanggungjawab yang berat lebih-lebih lagi menerima majikan atau ibu bapa yang cerewet. Aku cukup kagum… Read More »

Slang orang Johor.

Semua orang tahu Johor sebuah negeri selatan tanahair. Aku ni orang Johor. Aku bangga menjadi anak jati Johor. Banyak yang boleh di temui di Johor. Banyak juga boleh diketahui kalau korang bertemu dengan orang Johor. Bukan nak tunjuk orang Johor ni bagus. Tapi ader sesuatu yang istimewa dengan orang Johor. Aku ni bukan tak bercampur… Read More »

Peserta Forex Ditipu!!!

Hari Ahad yang lalu telah berjumpa dengan salah seorang rakan baik aku. Dia ni member baik aku semasa aku bujang dahulu. Skang bila aku dah berumahtangga, kami jarang berjumpa. So hari Ahad lalu aku, dia dan beberapa rakan lain lepak-lepak minum di sebuah mamak di Kota Tinggi. So bila lama tak jumpa, masing-masing hangat laa… Read More »