Category Archives: Informasi

Masalah Alarm Pada Saga FL

Sudah lebih satu tahun aku menggunakan Proton Saga FL. Secara keseluruhannya aku amat berpuashati menggunakan Proton Saga FL. Dari segi kepuasan dan kualiti yang di berikan memang berbaloi. Berbaloi dengan harganya. Sebelum beli dulu, banyak juga persoalan yang berada di minda. Terfikir sejauh manakah kualiti yang Proton boleh berikan pada aku. Memang, nak dapat kualiti… Read More »

Legoland Malaysia Dibuka Pada 15 September 2012

Satu lagi mercu tanda di Johor Bahru. Legoland. Aku pasti ramai yang sudah tahu akan mewujudan Legoland. Legoland Malaysia adalah Legoland yang pertama di Asia dan yang ke-6 di dunia.  Banyak tarikan yang pasti mengamit pengujung untuk datang ke Legoland Malaysia. Khususnya di Johor Bahru. Ia sudah pasti menjadi pesaing hebat bagi Universal Studio di… Read More »

Jualan Gudang Kembali.

Setiap tahun aku pastinya akan menunggu Jualan Gudang dari Soutern Lion. Ini adalah aktiviti tahunan bagi aku dan keluarga untuk memborong sabun-sabun untuk kegunaan keluarga. Bukan \ntuk berniaga tau, tapi ianya sekadar untuk kegunaa pada satu tahun akan datang.  Tahun ini jualan gudang dari Southern Lion kembali. Ianya akan berlangsung pada. Tarikh      :  11 &… Read More »

Diskaun Dari TNB. :)

Salam Semua, Lama juga tak update blog ni. Maklumlah. Inilah penyakit para blogger. Bila dah berhenti lama, nak mula balik memang susah. Lebih-lebih lagi kalau tak ada mood nak update blog.  Jika diteruskan nanti tidak dapat memuaskna hati diri sendiri. Aku pun pernah bercerita tentan mood update blog ni. Tanpa Mood, Rosak Entri Yang Diterbitkan.… Read More »