Memang Lain.

By | March 21, 2012

Bila ada masa, sudah pasti aku akan melawar blog kawan-kawan. Dalam banyak-banyak blog yang aku pergi, aku tertarik dengan blog member, mentor dan penasihat aku . Siapa lagi kalau bukan Blog Rhymee Cartel. Dalam entri yang terbarunye, dia ada menyiarkan satu video anaknya bermain piano.

Memang aku teruja. Mengapa? Sebab x ramai anak-anak melayu yang boleh bermain piano dengan baik sekali. Memang lain. Totaly different. Mungkin aku tak selalu jumpa anak-anak melayu bermain piano. Mungkin ada tetapi x ramai. Harap video ini memberikan satu pandangan yang berbeza pada kalian semua. Ada jugak anak melayu yang mahir bermain piano tau. Cuma dia duduk kat Kulaijaya…Bukan Ulu Tiram….:(

Klik sini untuk lihat bagaimana seorang Anak Melayu bermain piano…..(RARE)..

2 thoughts on “Memang Lain.

  1. aimannajmy

    salam.. hehe lama tak singgah, keterbatasan masa menyebabkan aktviti blogwalking tak dapat dilakukan hehe.. abg sy pun ajar anak dia men piano

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge