Monthly Archives: February 2012

REAL Cicak Tokek

Ingat lagi dulu-dulu ramai orang mencari cicak tokek. Katanye boleh mengubati sakit HIV. Itu dulu laa kan. Aku sendiri nampak depan mata-mata. Inilah rupanya cicak yang menjadi rebutan suatu ketika dahulu..huhuhuhu

Oooo ini rupanyer cicak tokek ya. Sape nak cicak tokek ni…sila pergi ke Aquaria KL ya.

Mintak dengan JAGA pintu masuk tu. :). Mana laa tau mimpi menjadi kenyataan….

P/s: masih mencari mood untuk menulis…:)

Lamanyer…..

Salam Semua.

Jangan terperanjat dengan kehadiran post ni. Bukan nak cakap apa, tetapi aku sudah mula rindu utuk menulis. Selalu melihat shaffik.com. Selalu lihat orang komen. Tapi masih tak ada masa nak update. Betul ke ayat aku ni? Tak masa atau tapi yang tak ada mood? ermmm..tapi yang paling tepat adalah sebab sakitnyer dah sampai. Sakit. Aku sakit. Sakit seorang blogger. Inilah bahananya kalau…..SAKIT Seorang blogger dah sampai….