Jualan Gudang Kembali.

By | November 8, 2011

Setiap tahun aku pastinya akan menunggu Jualan Gudang dari Soutern Lion. Ini adalah aktiviti tahunan bagi aku dan keluarga untuk memborong sabun-sabun untuk kegunaan keluarga. Bukan \ntuk berniaga tau, tapi ianya sekadar untuk kegunaa pada satu tahun akan datang.  Tahun ini jualan gudang dari Southern Lion kembali. Ianya akan berlangsung pada.

Tarikh      :  11 & 12 November 2011 

Masa        :  9.00am – 4.00pm

Lokasi      :  Southern Lion Factory Johor Bahru

Jika kawan-kawan yang berada di Kuala Lumpur, ianya akan berlangsung pada :

Tarikh      :  2nd & 3rd December 2011 

Masa         :  9.00am – 4.00pm

Lokasi      :  Southern Lion Marketing Office, KL

Apa lagi, kepada ibu-ibu dan surirumah semua, inilah masanya untuk bershopping sakan di Southern Lion. Tapi bukan kasut tumit tinggi atau beg tangan ya. Sabun sahaja. Paling best pun berus gigi systema. 🙂

5 thoughts on “Jualan Gudang Kembali.

  1. noriz

    pada sya tak murah sgt lah…
    tiap2 tahun pun sya pegi sana dan suka uat comparison harga..
    macam Top & Bio Zip tu leh dpt harga sama di Giant & Tesco gak…
    cuma wktu sale tertentu lah…

    pd sya yg suka collect point ni, lebih baik beli di Tesco/Jusco

    mcm last yr, sya beli Top di Lion dpt RM10, seklai pegi ke Jusco dpt RM9.90 je…hehehe, lagi murah dan dpt point lagi…

    shokubutso pun sama…Tesco sometimes cheaper…

    tpi berus Systema tu mmg best kan…
    noriz recently posted..Fesyen Aildiladha – Inner neck & Kaftan lagi?My Profile

    Reply
  2. Pingback: Lion Ware House Sale in Johor Bahru – Get | Johor Bahru Cool!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge