Page Rank Update…

By | June 28, 2011

Alhamdullilah. Shaffik.com sudah pun naik ke PR2. Memang tak di sangka-sangka. Sebab menulis blog in bukan semata-mata nak kejar PR. Tetpi lebih memberikan Informasi. Tup tup Shaffik.com dah pun PR 2 Alhamdullilah. Kawan-kawan lain dah check PR blog belum? Kalau belum pergi check. Mungkin ada yang naik dan mungkin ada yang turun kan. PR blog anda jatuh ke. Alamak…jangan khuatir. Baca Entri ni. Mungkin ia boleh membantu menaikkan semangat anda untuk terus menulis blog.

PR Jatuh Ke? Jangan Bersedih.

5 thoughts on “Page Rank Update…

  1. mycy

    Tahniah shaffik.com
    Kawan masih lagi PR1…hehehe…kena kerja keras lagi nih…

    Reply
  2. Shukor

    Alhamdulillah, blog personal masih maintain PR1.

    Blog niche health aku naik dari PR0 ke PR2…hippie! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge