Terima Kasih Nuffnang. (You Rock!!!)

By | June 3, 2011

Semakin hari, semakin bersemangat untuk meneruskan penuliasan blog.  Bukan sahaja kepuasan menulis tetapi di hargai pula dengan habuan yang berbentukk wang. Ini bukan kali pertama aku dapat meraih pendapatan daripada blog. Dah banyak kali pun. Tidak perlulah untuk membuktikan lagi bahawa dengan blogging boleh meraih pendapatan. Memang tidak lumayan mana, tetapi ia mampu membuat aku tersenyum.

Ini adalah cek yang ke-3 daripada Nuffnang. Terima Kasih banyak-banyak kepada Nuffnang kerana cek ini. Tiada rahsia yang spesifik bagaimana aku boleh dapat cek yang ke-3 daripada Nuffnang. Apa yang perlu, update blog dan utamakan kualiti penulisan di setiap entri yang di hasilkan dan letak serta susun iklan Nuffnang di dalam blog sebaik-baiknya.  Itu yang penting.  Itu yang aku pegang sepanjang menjadi seorang blogger. Dan hasilnya..Alhamdullilah. Cukup memberangsangkan.

Kepada rakan-rakan yang masih lagi belum merasa cek daripada Nuffnang, jangan risau. teruskan update blog dengan entri yang berkualiti. Baca term and condition daripada Nuffnang. Insyallah, masa anda akan tiba juga nanti. Akhir sekali. Terima Kasih 1000x kepada Nuffnang. Cek ini terus memberikan semangat kepada aku untuk terus menulis, menulis dan menulis……

13 thoughts on “Terima Kasih Nuffnang. (You Rock!!!)

  1. nuaeman

    Sekarang banyak semula ads kat Nuffnang… aku pun tengah tunggu masa nak claim cek kelima. Ciput juga.. tapi Alhamdulillah.. sapa nak bagi kan..

    Reply
  2. Fahmi Raazali

    dah tak pakai NN lagi… penah cashout 2x… sekarang ni tgh test ads lain… tp lepas cash out nnt… mungkin pakai NN balik… 🙂

    tahniah… semoga dimurahkan rezeki lagi utk dptkan hasil dari dunia blogging nie…
    Fahmi Raazali recently posted..Mungkin Ini Kali Terakhir…My Profile

    Reply
  3. noriz

    wah bestnye…pokcik kayooo 🙂
    tpi blogger picisan cam sya ni…masuk angin kluar asap je lah…huhuuu

    Reply
  4. titan

    tahniah..aku pun baru aje dapat cek yang ke 11. lambat sampai. Tapi lebih baik daripada sesat ke rumah orang lain. hehe..
    titan recently posted..The InvigilatorMy Profile

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.