Monthly Archives: May 2011

Luahan Rasa Berkawan Dengan Mak Nyah.

Sibuk betul sekarang ni. Maklumlah cuti sekolah pun dah bermula. Macam aku pulak, bila tiba masanya cuti sekolahlah kerja pun bertambah. Hujung minggu di penuhi dengan tempahan Wedding Photoshoot dari pengantin. Tak boleh nak tolak sebab mereka dah booking lama. Jadi kena laksanakan tanggungjawab itu dengan sempurna. Walaupun sibuk macam manapun, Shaffik.com tetap di jenguk.… Read More »

Minyak Petrol RON95 Masih Kekal.

Segalanya sudah terjawab hari ini. Lega bila mendapat berita bahawa minyak petrol RON95 tidak akan di naikkan buat masa ini. Ianya masih kekal RM1.90 untuk satu liter. Ia diumumkan oleh Menteri Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Seri Mohd Ismail Sabri selepas mesyuarat kabinet hari ini. Ia juga menutup segala spekulasi untuk kenaikkan minyak… Read More »

Terjun Bangunan Bila Kekasih Batal Perkahwinan

Malam ini biasanya adalah masa untuk aku blogwalking. Blogwalking atau dengan kata melayunya, berjalan-jalan ke blog kawan-kawan yang lain.  Sambil membaca entri-entri terkini, aku juga sempat meletakkan komen untuk entri-entri yang berjaya mencuri perhatian aku.  Kredit untuk  Selangor2u.com Aku tertarik dengan blog kawan aku yang menceritakan bagaimana seorang wanita sanggup terjun bangunan untuk membunuh diri.… Read More »