Harga Kompaun Terbaru Dari PDRM.

By | August 25, 2010

Salam semua kawan-kawan.

Ini adalah harga kompoun terbaru yang di keluarkan oleh Polis Di Raja Malaysia. Ia sebagai rujukan, manalah tau kan. Hampir ke semua harga kompaun di turunkan.  Yang tak turun adalah saman langgar lampu trafik atau langgar traffic light. Yang penting bercakap di telefon pun kena saman tau. RM70 lagi.

Ermmm.Bila harga dah turun ni janganlah ambil kesempatan pula ya.

Amcam Kawan-kawan Puas hati tak?

18 thoughts on “Harga Kompaun Terbaru Dari PDRM.

  1. anuarkarimz

    setakat ni blom ada saman, beberapa thn yg lepas ade jugak kena saman tak pakai tali pinggang keledar, thanks bro utk info terkini

    Reply
  2. man

    mcmna plak ngn saman ekor…saman ekor sepatutnya dimansuhkan..
    ia dikira tidak adil,aniaya pemandu,
    lebih kurang mcm kena ISA kesalahan yg tak didakwa…
    ini dikira zalim….

    Reply
    1. Shaffik

      Kalau tak silap saman ekor di”hold” dulu sampai Februari 2011. Boleh buat pembayaran secara ansuran sehingga Februari 2011.

      Reply
  3. Pingback: Blog Shaffik » Salam Lebaran Dari Shaffik.com

  4. banjar

    nk tye..bce kadar kopaun tu,lggr traffik light kete ngn moto trun pe..lori je xtrun kn?

    Reply
  5. MarC

    Bro, harga kompaun nie updated ke? Sebab minggu nie i kene saman sebab speeding, RM70 tu confirm betul?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.