Kerja Kosong, Kerja Kosong, Kerja Kosong…

By | June 18, 2010

Entri ini di tujukan khas untuk mereka-mereka yang sedang atau masih mencari kerja. HID Global Sdn. Bhd. sedang mencari para pekerja baru. HID Global Sdn. Bhd. adalah tempat aku bekerja. HID Global Sdn. Bhd. terletak di Tampoi Johor Bahru. Banyak jawatan kosong yang di tawarkan.  Kepada yang masih mencari kerja, boleh menghantar resume di alamat email [email protected]

Job Vacancy

23 thoughts on “Kerja Kosong, Kerja Kosong, Kerja Kosong…

  1. ulik

    tak nak aku keja kat sini..nanti asik jumpa ko jer…heheheh

    Reply
  2. Anwar [email protected] Technicians

    Rajinla dia tolong scan iklan kat surat kabar.. teruskan niat murni anda membantu remaja2 menganggur mencari kerja. Kepada yg mencari kerja, Jgnla serik mintak kerja, kalau x dapat tu kenala berdoa slalu, sampai masanya Allah bagi jugak kerja. Just jgn berhenti berusaha.

    Reply
  3. ulik

    memang aku jeles aka cemburu ngan ko…
    kengkadang berbulu pon ada..
    pasal aku mintak tolong installkan MO Access sampai berhari2 tak dibuatnya… :-p

    Reply
    1. Shaffik Post author

      Produk smart card. RFID kad. Contohnya macam kad touch n go. Itu salah satu produknya. Tapi kebanyakkan produk guna di oversea.

      Reply
  4. SALAM

    Kilang HID ni nampak cam gempak je, IE engineer minimum gaji kat RM4000, aku nak try apply lah. naper besau sgt gaji dia erk? susah sgt ke keje IE kat sana?

    Reply
    1. Shaffik

      Cuba apply. Maner tau ada rezeki. Job Scope tu tau plak macam mane. Kena datang interview baru tau kot.

      Reply
  5. zainal juni

    saya ada banyak kerja kosong sebagai kedi profesional di Pulai spring golf resort sEKUDAI dan padang golf dinegeri Johor.pendapatan boleh mencecah RM 3000.00.Penginapan dan latihan percuma. diperlukan lelaki dan wanita umur 18 hingga 35 tahun.pengalaman dan kelayakan tidak diperlukan.Call zainal atau kalsom 0192375485/0122895797

    Reply
  6. khairi

    shaffik, kalau x ada penglamn bekerja dan baru grad blh x mmtk utk kerja kat sana? dlm bah engineerng?

    Reply
    1. Shaffik Post author

      Salam Khairi. Boleh cuba. Bukan saya yang decide. Tetapi HOD department and HR yang decide. Cuba je hantar resume pada address tu.

      Reply
  7. mycy

    kawan pernah gak apply beberapa kali via jobstreet…tapi belum ada rezekilah…interview pun tak panggil…maybe kena ada ‘kabel’ baru boleh ni…huhuhu

    Reply
    1. Shaffik

      Aku tak decide bro..ape yang boleh tolong adalah passkan resume sahaja. Cuba sahaja submit resume tu…aku pun bukan orang besar kat sini..

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.