Semakin Hari Semakin Indah

By | July 16, 2009

Salam Semua,

Satu berita gembira pada pagi ini berlaku. Apabila aku membuka Gmail aku. Satu email yang tertera tajuknya “BlogToProfit Payment Sent”. Alhamdullilah. Rezeki pagi-pagi buta. Awal bulan yang lalu BlogToProfit menghatar 2 job yang untuk tujuan promosi di Blog Tech aku. 2 Job yang bernilai $15. Hari ini dah pun masuk ke paypal aku. Alhamdullilah.

Aku merasakan kerja blogging ni semakin hari semakin indah. Indah dengan pulangan yang mampu membantu menambah pendapatan aku setiap bulan. Tidak banyak mana, tetapi aku bersyukur dengan rezeki Tuhan. Bersyukur pada Tuhan yang telah menunjukkan jalan untuk menuntut Ilmu dari Rohaizad. Alhamdullilah segala usaha aku telah pun menampakkan hasilnya sekarang. Dan jika semuanya berjalan lancar dengan usaha yang berterusan, ianya akan lebih bersinar pada masa hadapan.

Ini lah buktinya.

Inilah Email yang menerjah kotak email aku

Inilah Email yang menerjah kotak email aku

Bayaran ke dalam Paypal Aku..

Bayaran ke dalam Paypal Aku..

P/S: Malam tadi baru kuarkan WIthdraw Paypal di Al-Radji Bank. Alhamdullilah..

14 thoughts on “Semakin Hari Semakin Indah

  1. life4hire

    fuh..mantap tuh beb…tp aku kekadang jer dpt job kat blogtoprofit tuh…payah gak la nak dapat job…hehe

    Reply
  2. Shaffik

    Tapi sekali dapat berdedai..bln ni juer aku dapat $20.50 dari blogtoprofit…
    saper nak bagi kannnn….

    Reply
  3. Shaffik

    Alone : Thanks.

    Hazman : Betul tu. kalau percaya dan usaha yang berterusan..Insyallah rezeki tu ada.,.

    Reply
  4. boy_bersahaje

    Bro, congratz. Walaupun tengah darah pantang kat DP tp still leh buat account PP idop :). Tapi, kalau x silap aku waktu berpantang ko dah nk dekat abis. Makin2 lah dia buat $$$$. Jangan lupe aku nun jauh di sana dah lah. Kihkihkih

    Reply
  5. EP

    tahniah bro.. mula sikit lama2 meningkat le tu. tak sabar nak mula bina blog ni..

    Reply
  6. Fatin Pauzi

    Seronoknya dengar, Shaffik.
    Aku nak wat gak nde alah ni dan menuntut ilmu dari dia tapi
    aku terlalu busy dan tak de masa. 🙁
    Btw, congrats fik.

    Reply
  7. Shaffik

    pcuserz : Alhamdullilah..hanya tuan punyau badan sahaja tau nikmatnyer..

    Fatin : Thanks. Nanti kalau free bolehlah berguru dengan Rohaizad.

    Reply
  8. Pingback: Blog Shaffik » Blog Archive » RM9500 Dengan Berblogging

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.