Hadiah Tahun Baru Dari Google.

By | January 2, 2009

Alhamdullilah..Tahun 2009 telah bermula denagn baik sekali bagi aku..Semalam aku check Shaffik.com telah dapat PR 3. Wow sungguh tak ku sangka satu blog aku yang tak sampai pun 1 bulan telah naik ke PR 3. Aku pun tak tau bagaimana Google menilai blog aku ni. Mungkin ada backlink aku di Blog-blog lain yang dapat PR 3 jugak. Sebab kalau ader masa aku suka blogwalking ke blog-blog yang lain. So mungkin aku dapat tempiasnya. Mungkin juga ada ralat di situ dari Google. Aku check juga Blog aku yang lama iaitu chuckiesd.blogspot.com. Blog ni juga dapat PR 3. Banyak kemungkinan yang berlaku. Mungkin juga Blog aku memang layak…heheheheheeheheh…memang tak disangka. Hehehehe

Aku tak kisah semua tu yang penting aku gembira sangat..Hoooerayyyyyy!!!!.Dapat jugak merasa PR 3. So aku enjoy dulu dengan apa yang ada.Janji dah merasa PR 3..Jangan marah haaa!!!!! Hehehehehe. So aku harap ianya kekal untuk malah mungkin di naikkan lagi ker PR yang lebih bagus. Insyallah. Aku akan teruskan menulis untuk blog kesayangan aku ni untuk bacaan dan tatapan rakan-rakan semua. Last But Not Least…..HOOREEEEYYYYY…..shaffik.com naik ker PR 3.

THANKS A  LOT TO GOOGLE..

20 thoughts on “Hadiah Tahun Baru Dari Google.

  1. Hanep

    wah! tak adil, aku berbulan2 masa baru nk dapat PR3!!! dari PR1, naik PR2, baru la nek PR3..
    huhuhu
    *apa rahsianya? ajarkan sifoo…

    Reply
  2. Shaffik Post author

    Hanep : aku pun sebenarnyer tak tau. aku masih baru lagi dalam dunia blogging ni. Tapi aper yang aku buat hanyalah komen di blog orang lain. itu sahaja. tak der rahsia lain pun. Mungkin aku komen di blog2 yg dah ada PR tinggi. Mungkin aku mendapat tempiasnya..agaknya laa…harap2 ianya kekal..

    Reply
  3. KampungBoy

    Tahniah r bro…aq pn baru chek malam td….Blog aq yang baru 2 minggu dah dapat PR2….agknya ini oleh2 terbaru daripada acik Google kot. Hoho…

    Reply
  4. Shaffik

    Nuaeman : Aku raser google tak benci..tapi mungkin ader lagi yang tak kena tu agaknya. Tak kan tak semena-mena googla nak benci..

    Ezad : sila teruskan mengomen kat sini…tapi aku tak janji untuk naikkan PR..itu Google yang beri..

    Reply
  5. spatt

    dalam masa 4 bulan, blog aku dari PR0 trus ke PR2…
    tapi skang dah kene cantas dengan Google, jadi PR1…waaaaaaaaa….
    xpe2, baru 4 bulan…lum setahun lagi…hehe

    p/s – bro, exchange link jom?aku dah add blog ko 😀

    Reply
  6. yuzmir

    waahhh…tahniah bro…
    apa kata kita ber’exchange link’…
    sy dah add blog bro kat blog sy…

    Reply
  7. Shaffik Post author

    Syaz : Banyakkan buat link building / backlink di blog dan forum orang lain. Mesti ada perubahan nanti..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.