Bersinar Kembali

By | December 7, 2008

Saat aku menulis entri kali ini ialah jam 01.18 pagi. Aku baru sahaja selesai menonton perlawanan bolasepak pasukan kegemaran aku Arsenal vs Wigan. Keputusan yang sungguh memuaskan hati. Arsenal menang 1-0. Tak sia-sia aku menunggu sehingga ke penghujung perlawanan. Berbaloi jugak. Sebabnyer sejak kebelakangan ini, performance The Gunner agak mengecewakan aku.

Namun dalam kemenangan malam ni, masih ada banyak kesilapan yang harus diperbaiki oleh Arsene Wenger. Terutamanya, tadi hampir-hampir juga terlepas 3 mata. Wigan hampir-hampir mencuri gol untuk seri. Dengan eboue main cam hampeh. Madang nak bagi bola jer kat pihak lawan.

Nasib baik dia dikeluarkan. Inilah kali pertama aku tengok pemain gantian yang di keluarkan. Hehehe lawak kan. Mungkin dia pun tak tahu kenapa malam ni main cam hampeh. Dia pun keluar padang dengan rela hati. Banyak peluang tadi. 2 kali kena tiang gol. Takder rezeki nak gol kan. Aper pun thanks to Emmanuel Adebayor yang menjaring gol malam ni. Dah lama jugak mamat ni tak jaringkan gol.

Ok guys. Setakat ini report aku untuk game Arsenal vs Wigan. Ceh aku ni ala-ala Soccernet pulak..hehehe..

Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua….

6 thoughts on “Bersinar Kembali

  1. Shaffik

    Alien : aku mmg peminat the gunners.
    Ibnmasir : mlm td punyer game mmg tak mengecewkan.
    liz : selamat hari raya…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.