Bermulanya era baru…

By | December 3, 2008

Akhirnya aku berpindah jua ke wordpress. Hampir 3 bulan lebih aku blogging guna blogspot. Dah hari ni aku dengan rasminya berpindah ke domain sendiri mengguna wordpress. Ini adalah personal blog aku yang pertama menggunakan hosting dan domain.  Aku harap dapat teruskan blogging pada masa hadapan. Ada juga projek yang aku nak buat. Tapi takperlulah dinyatakan kat sini. Dengan adanye hosting ni aku harap menaikkan lagi semangat aku untuk terus berkecipung lebih serius dalam dunia talian (online) ni. So kawan2 semua sama-sama laa kita menghangatkan lagi arena blogging ni yer. Aku juga mengharapkan kawan-kawan sama tolong menolong dalam menjana sesuatu daripada Internet. So Geng semua keep it up….

6 thoughts on “Bermulanya era baru…

  1. Shaffik Post author

    mah su ; insyallah saya akn teruskan penulisan ni…
    syukkk : yes thank you,
    licia : saya sengaja meletakkan nama saya. Inilah pengenalan diri saya di internet…unik n orang lain tak bley ambik..

    Reply
  2. fadil

    Era ape? era rentak muzik terkini ker? wakakaka… wah semakin gantang website kamu. tulis jgn tak tulis bro. Selagi terdaya badan teruskan berblogging ok???

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.