Pagi Isnin yang Indah.

By | December 1, 2008

Hmmmmm…pagi ni memang indah…jarang sekali nak jumper pagi Isnin yang indah…yer laa Isnin hari permulaan kerja setiap minggu…semestinya bosan, ngantuk, malas dan sebagainya..

Tapi pagi ni aku bersemangat pergi kerja hari ni. Anak aku pun tersenyum lebar pagi2 buta sewaktu dia bangun dari tidur..senyuman tu yang membuatkan aku rase happy sangat. Nak tau kenaper hari ISNIN ni hari yang indah bagi aku? Sebabnyer ARSENAL menang malam tadi.hahahahahahahahaha…:)
2 minggu lepas aku takder mood nak kerja. Yer laa dengan kekalahan 2 kali berturut-turut..membuat kan aku tension..yer laa confirm kene hentam ngan kawan..tahan telinga jer laa..tapi hari ni membuatkan aku tersenyum lebar dengan kemenangan Arsenal dengan Chelsea mlm tadi.
Untuk pengetahuan semua Arsenal menang 2-1 kepada Chelsea pafi tadi. Menang di stamford bridge pulak tu..tempat lawan..hmmm bukan mudah nk memang beb..walaupun ersengkang mata mlm tadi akhirnya berbaloi..ini semua membuatkan aku boleh mengharungi minggu ini dengan ceria..

Check out my Article : ** Prepared before you die ** Earned Money? Simple..**

9 thoughts on “Pagi Isnin yang Indah.

  1. Bagan

    Pagi Yang Gelap.. Kini sudah terang.. Arsenal dah kalah.. aku cukup senang. hehehehe

    Reply
  2. LotsOfLove

    Salam Shaffik..
    Thanx coz sudi bertandang..
    Isnin happy yer? sukannyer psal,
    leh plak ubh mood.. hehe..
    sama ar ngn abg aku..
    bila abg2 aku bising2 soal bola.. aku pepura ar
    menyampuk.. walhal aku xtw per pown. hehe

    Reply
  3. Shaffik Post author

    takper…memula pura-pura..lama2 best suker…heheheheh 🙂

    Reply
  4. farahaznil

    ho ho ho..aku plak..len cerita..aku nyampah hr isnin..sbb time aku gi pejabat pos..asik penuh je..hr isnin..mmg hari keramat dia..10 jam tunggu ooo nak byr bil je..huhhu

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.