Saya, Me dan aku.

By | November 15, 2008

Inilah aku..sebenarnye berat jugak tag yang diberikan alicia n eazy-izzuddin ni..tapi takper aku buat jugak..ni gambar kat server room aku smlm…kusut jugak menyelesaikan masalah smlm…mungkin korang terjumper aku ker kat maner2…tegur2 yer…

Tag die cam ni…

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right now.

2) Don’t change your clothes, don’t fix your hair…just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people

Saper aku nak Tag eh…so kawan2 saper2 yang ada dlm list tu…sila-sila laa eh..kalau ader maser.

Nuaeman, kujie, titan, callister, myadlan, amibest, aiebahri, topo, sweet Thinker , megat

13 thoughts on “Saya, Me dan aku.

  1. Twiggy

    whoaaa… kalau budak pompuan susah nak buat tag nih! nak kena betulkan rambut dulu, practise senyum dulu, tengok angle mana sesuai, lighting ok ke tak, ada jerawat tak blablabla, hahahahah!!neway, linked you! 😀

    Reply
  2. chuckiesd

    alaa…tak yah betul2 kan rambut..untuk pompuan..tgk yg original without make up..

    Reply
  3. DianaDahari86

    salam salam
    ty sbb lalu blog >.<
    eh camne nak link ur blog a?
    btw walawo pic ori ke tu? o.o
    ekekek 😛
    aaa naseb daku xde dlm senarai
    hahas >.<"

    Reply
  4. chuckeisd

    diana : pic ori..takder edit..
    Nad- mmg kejam tag ni…tp nak camner kan..jwab dgn redha jer…

    Reply
  5. Kujie

    blog kak jie dah padang ‘antitag’ terbaru…

    Kak Jie dpt tag mcm gini juga tapi tak buat..tapi lagi seksa…tag seksi..nak mamposss…nk publish gambo seksi..hahaha

    susah ni…dok umah tak pakai tudung
    kalo nk publish kena edit pakai tudung mcm ct norhaliza…hehehe

    Reply
  6. chuckiesd

    kak jie..cam CT ker…tak sabar la plak nak tgk…CT ker sito..ni sume alicia punyer Tag Seksi…sy sampai2 kan jer…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.