Hantu ni kejam betul..

By | November 5, 2008
Korang percaya tak pada hantu?…aku nak cakap percaya tak sangat..nak cakap tak percaya pun tak jugak…tapi aku tak terlalu taksup dan terlalu percaya dengan hantu…tak nak diri aku ni terbelunggu dengan benda2 macam ni…tapi skang ni banyak pulak cerita pasal hantu keluar kan..maybe ia ikut musim setelah “Jangan pandang belakang” meraih keuntungan yang besar…

Korang tengok video kat bawah ni…memang kejam betul laa hantu ni… Video

10 thoughts on “Hantu ni kejam betul..

  1. Mak Su

    oops! sy tak leh tgk. youtube itu sgt kejam, lebih kejam dari hantu.

    errr… cerita hantu apa tu?

    Reply
  2. chuckiesd

    klik kat perkataan video kat bawah tu..sorry sebab video to takder emmbed code

    Reply
  3. chuckiesd

    sorry guys…emded code tak ader dlm tu…kalau tak aku dah letak dah…

    Reply
  4. chuckiesd

    itu link youtube jer…kalau boleh bukak youtube…mesti bley bukak video tu…

    Reply
  5. chuckiesd

    padam muka hanu tu takper…tak pasal orang yg bawak basikal pun turut jatuh…kesian die…dipermain-mainkan oleh si hantu..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.