Nogold Contest.

By | November 3, 2008

Aku sure pasti korang sinonim dengan forum Nogold kan…bagi yang tak tau lagi…NOGOLD atau singkatanya NG adalam forum yang popular di Malaysia. Forum yang banyak dijadikan rujukan untuk pengiat pencari wang di Internet. Ianya seperti forum Carigold, WangCyber dan lain-lain lagi. Bulan November ni Nogold mengadakan beberapa contest yang memberi peluang kepada pengunjungnya memenagin hadiah. Antara contestnyer :
1) NoGold Challenge/FXopen Speakout – Menawarkan hadiah Wnag Tunai sebanyak RM600 kepada pengunjung yang mencipta THREAD yang paling popular. 10 Thread paling popular akan menerima hadiah berbentuk Wang Tunai.

2) Nogold Rocks – Semakin banyak posts yang dibuat, semakin kerap dan lama anda bertandang ke forum, makin cerah peluang anda untuk menjadi 10 rockers yang menerima wang tunai dan bonus penaja.

3) Nogold/FXOpen Snooker Tournament yang akan diadakan pada 8 Nov 2008 di The Mines. Masuk percuma. Hadiah hebat.

10 thoughts on “Nogold Contest.

  1. chuckiesd

    pegi laa ke sana..kalau suker berforum..masuk contest..maner tau ader rezeki…

    Reply
  2. ariapertama

    tak salah minat lagu western atau eastern. Cuma kita selalu salah bila mendengar.

    Reply
  3. kukuanga

    hi there..
    no shoutbox eh? or maybe the link didnt appear to me. btw, thanks dropin by my place..

    Reply
  4. Muhafis

    ak ader gak dpt email pal.. tapi x reti la nak bukak thread.. heheh.. xbyk smbutan..ak join ng & cg

    Reply
  5. Mak Su

    saya tak byk idea pasal benda ni, lagipun masa kurang mengizinkan 🙁

    Reply
  6. chuckiesd

    takper laa…sy just bgtau ader contest kat sana…kalau nak cuber..maner tau ader rezeki…

    Reply

Leave a Reply to Mak Su Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.