Triond..Akhirnya

By | October 16, 2008

Salam semua…

Hari ni aku nak berkongsi sedikit kegembiraan kepada semua. Hari aku aku dapat email daripada TRIOND yang mengatakan bahawa mereka dah membuat bayaran pada aku..

Alhamdullilah…Triond memang membayar user nyer.

Apa itu Triond?

Triond adalah satu tempat yang membernar penggunanyer menghantar article, video dan gambar. Anda akan dibayar setiap kali hasil kerja anda tu di klik dan dilihat oleh orang lain seluruh dunie. Cam aku, aku hantar gambar. Then aku buat laa promosi sikit pada kawan dekat maner laa…dan inilah hasilnyer.
Memang tak banyak..tapi ia membuatkan aku semangat nak posting gambar lagi…
Kalau korang nak cuber gi register kat http://www.triond.com/
Then submit laaa gambar ker artikel ker video ker…Good luck…

2 thoughts on “Triond..Akhirnya

  1. chuckiesd

    betul tu zool…sikit-sikit pun masyukkk…jugak…saper nak kasi free kan…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.