YouthSay…

By | October 14, 2008

Satu lagi revolusi menjana wang secara online di Internet..ianya survey. Bila jawab survey anada dibayar RM0.50 – RM1.00 untuk satu survey…Masih lagi baru dan officenyer berpusat di KL…aku sedang menjalan investigation untuk survey ni…walaupun tak banyak tapi ader jugak duit sikit daripada takder lan..kalau ader orang yg join directly daripada blog ko / affiliate address korang, korang diberikan RM0.20…Selama ni kiter byk tgk survey-survey dari oversea…nah skang ni dah ader pun orang Malaysia buat dah dibayar lagi….Youthsay ni pun pernah kuar kat TV8….Di sana pun ader community jugak..korang pun boleh bertukar pendapat kat saner…ramai jugak komuniti kat saner….sambil bertukar-tukar pendapat sambil dpt wang sikit-sikit kan…Untuk maklumat lanjut klik kat sini…

8 thoughts on “YouthSay…

  1. Mr. Azman @ Kreuger

    Salam & Hai Chuck,
    Seronok jugak baca blog anda.
    Lagi seronok kalau anda meletakkan
    shoutbox pada sidebar.

    Dengan cara ni pembaca lebih mudak untuk meninggalkan jejak sekiranya mereka ingin kite bertandang ke blog mereka plak…

    ok… nanti kalau ade mase, leh ar letak wokek?

    Kreuger®

    Reply
  2. Chuckiesd

    tu laa…aku gi blog awk td…igtkan nak letak..nanti sy usahakan…

    Reply
  3. echah_syed

    eluu chuck..

    slm kenal..

    makaseh singgah umah combi..

    photographer ker??

    Reply
  4. Muhafis

    wah3.. semoga berjaya.. ak pun lum join lagie youthsay.. nnti larh.. tnggu free skit.. so far leyh ke generate income.. ader yg dpt payment?

    Reply
  5. Chuckiesd

    echah and adil..sy wedding photographer..

    muhafis..last month youthsay dah bayar kepada user yg hit minimum RM50…

    Reply
  6. Chuckiesd

    Last month deorang dah bayar..tp ini plann bukan dalam masa terdekat..long term nie…melainkan blog kornag tu betul2 kaw..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.